Održana Skupština Lovačkog saveza Vojvodine

Srećna lovačka slava
02.okt 2020.
Lovački ispit 30.10.2020. godine
12.okt 2020.

U subotu 26. septembra 2020. godine u Inđiji održana je sednica Skupštine Lovačkog saveza Vojvodine, što je po prvi put u istoriji Srema.

Sednici Skupštine prisustvovalo je 67 delegata.

Usvojeni su Finansijski izveštaj i Izveštaji o radu Suda časti i Vojvođanskog lovca, dok nisu usvojeni Izveštaj o radu predsednika i nije usvojen predlog izmena Poslovnika o radu Upravnog odbora.

Na sednici je opozvan dosadašnji predsednik Novak Andrić, a na mesto vršioca dužnosti izabrana dosadašnja zamenica predsednika Sanja Momčilović Bognič. Odlučeno je da se vanredni izbori trebaju održati u roku od 6 meseci, u zavisnosti od pandemije COVID-19.

Sednici su prisustvovali i predsednici svih lovačkih saveza u Srbiji: Lovačkog saveza Srbije, Lovačkog saveza Kosova i Metohije, Lovačkog saveza Centralne Srbije, Lovačkog saveza Jugoistočne Srbije, Lovačkog saveza Zapadne Srbije, kao i predsednik Skupštine Lovačkog saveza Srbije.

Skupština je ostala zapamćena i po tome što je prvi put u 98 godina postojanja Lovačkog saveza Vojvodine izabrana žena na čelu Saveza, kao i da je prvi put opozvan predsednik LSV-a pre isteka mandata.

Celokupan snimak sednice Skupštine možete pogledati na linku: