+381/ 021 457-023 •

Pročitajte vesti


Lovački Savez Vojvodine 21/04/2020 VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Podela Lovnih karata vršiće se preko Zahteva koji ste podneli u aplikaciji.
Aplikacija se nalazi na adresi is.lov.ac Kada se korisniku lovišta odobri zahtev za lovne karte, biće kontaktiran od strane stručne službe LSV kako da ih preuzme.Zbog nastale situacije sa Covid 19 moraćemo da se pridržavamo rasporeda deljenja lovnih karata.

Takođe Vas molimo da u Savez ne dolazite bez prethodne najave, kako bi se pridržavali mera koje je propisala Vlada RS.

Lovački savez Vojvodine

Pročitaj sve...
Lovački Savez Vojvodine 17/04/2020 VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Poštvani članovi,Obaveštavamo Vas, da će se distribucija Lovnih karata za lovnu godinu 20/21. vršiti isključivo preko aplikacije koja je napravljena za ovu sezonu, nezavisno da li je lovačko udruženje član LSV. Da bi mogli pristupiti aplikaciji morate nam dostaviti podatke koje smo tražili putem elektronske pošte. Ukoliko niste dobili email od strane LSV možete nas kontaktirati da Vam ponovo pošaljemo. Da bi mogli da Vam otvorimo nalog morate popuniti sve tražene podatke u zahtevu koji smo vam poslali. Ono što je novina za ovu lovnu godinu je da aplikacija nedozvoljava da se pošalje zahtev za lovne karte bez svih potrebnih papira, turističke lovne karte više neće biti blanko izdavane nego se mora popuniti zahtev sa podacima lovca kome se izdaje. Za sve nejasnoće možete pozvati na telefonMiloš 0691920609Milena 0640458488

Pročitaj sve...
Lovački Savez Vojvodine 27/05/2019 VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Lovačka Udruženja koja su donela odluku o učešću u akciji " Sa lovcima do čiste Srbije" koja će biti organizovana 02.06.2019. godine, pozivamo da se obrate LSV kako bi im bili obezbedjeni i dostavljeni biorazgradivi džakovi za prikupljanje otpada iz lovišta.Podsećamo da se 02. juna održava jednodevna ekološka akcija uklanjanje divljih deponija iz lovišta, povodom svetskog dana životne sredine.

Pročitaj sve...